Webshop » Bedrukking » Stempelen

Uiterst geschikt als afwerking van uw doopstukjes, geschenkjes communie-lentefeest of bedankjes voor het huwelijk.

Het personaliseren van doopsuiker stukjes is niet meer weg te denken, het maakt uw stukjes persoonlijk & uniek. Daarom naast de traditionele bedrukking of naamstickers ga ik op zoek naar alternatieven en bij deze kan ik U het stempelen voorstellen. Laat uw eigen stempel ontwerpen en de ideeën daarrond zijn oneindig : elk design, elk lettertype, elke eigen tekening, zelfs een foto kan gedetailleerd omgezet worden naar de stempel kortom alle opties kan je combineren om te creëren wat je maar wil!

De stempel is toepasbaar op materialen vervaardigd uit papier en karton zoals allerhande doosjes of kaartjes. En wat ook leuk is : U krijgt de stempel met de inkten mee bij uw bestelling dus later kan U deze nog gebruiken.

Er zijn verschillende afmetingen van de stempel en ook verschillende vormen namelijk vierkantig - langwerpig (liggend of staand).
  • Hoe zal de bestelling verlopen indien U kiest dat ik uw doopsuiker stukjes afwerk: U bezorgd mij uw ideeën/ontwerpen en ik ontwerp de stempel - pas bij uw goedkeuring wordt deze gemaakt - uw doopsuiker stukjes en of kaartjes worden U volledig afgewerkt geleverd ongeacht het aantal stuks en daarnaast krijgt U de stempel nog cadeau met zijn nodige inkten.

Prijs is op voorhand moeilijk te bepalen vraag daarom naar een vrijblijvende prijsopgave, voor mij is daarin belangrijk om te weten welke afmeting & vorm van de stempel U in gedachte heeft, ontwerp maakt helemaal niet uit maar misschien wel een indicatie van het aantal stuks en of U het liever zelf gaat doen of ik. Maar ik kan U wel al zeggen dat dit zeker niet duur is! En het is een héél leuk alternatief en het eind resultaat mag er zeker wezen!